Strona główna » Bydgoszcz » Poradniki » Nożem i widelcem

w najbliższym programie

w najbliższym programie

W tym odcinku jedna ryba, w trzech smakach,od trzech znakomitych szefów kuchni, czyli filet z miruny na trzy sposoby: gotowany w buraczkach, smażony z sałatką ziemniaczano-fasolową oraz z bobem i rzodkiewką. Pokażemy, jak zaskoczyć gości wykwintnym daniem z ryby, jak przyrządzić ją w plenerze i co ma wspólnego sok z buraków z soczystym kawałkiem miruny nowozelandzkiej.

W przepięknych plenerach Chomiąży Szlacheckiej gotować będą blogerka kulinarna Agata Jędraszczak. szef kuchni Rafał Godziemski i gościnnie szef kuchni hotelu "Herbarium" Tomasz Kosiński.

Emisja w czwartek (24 lipca) o 17.30 i poniedziałek (28 lipca) o 19.00.

Polecamy