Strona główna » Rozrywka » v4_Rozrywka » v4_Fotoreportaże » Przez ogród na... talerz!

Przez ogród na... talerz!

Lipiec obfituje w plony – to czas zbiorów truskawek, czereśni czy borówek, a już dojrzewają kolejne owoce. Nie można więc zmarnować okazji na kuchenne eksperymenty! Oto propozycje, jak wykorzystać w kuchni to, co daje nam natura.
Jogurt, granola i owoce sezonowe – pożywna przekąska gotowa! (fot. Shutterstock)
Jogurt, granola i owoce sezonowe – pożywna przekąska gotowa! (fot. Shutterstock)
Zdjęcia w galerii:
Jogurt, granola i owoce sezonowe – pożywna przekąska gotowa! (fot. Shutterstock)
Truskawkowe smoothie to idealna propozycja zarówno na śniadanie, jak i podwieczorek (fot. Shutterstock)
Panna cotta z sosem z czereśni to szybki i prosty deser, nie tylko na specjalne okazje (fot. Shutterstock)
Wiosenna sałatka z rabarbarem i sałatkami to świetne urozmaicenie codziennej diety (fot. Shutterstock)
Ciasto z buraków? Czemu nie – to prawdziwa uczta dla kubków smakowych! (fot. Shutterstock)
Sałatka arbuzowa to doskonały sposób na letnie orzeźwienie (fot. Shutterstock)
Maliny w mistrzowski sposób przełamują słodycz sernika (fot. Shutterstock)
Połączenie szpinaku i borówek to duet doskonały (fot. Shutterstock)
Ciasto ze śliwkami na pewno przypomni każdemu smak dzieciństwa i wakacje u babci (fot. Shutterstock)
Truskawki świetnie komponują się w bitą śmietaną – w postaci tarty smakują jeszcze lepiej! (fot. Shutterstock)