TVP.plInformacjeSportKulturaRozrywkaVODSerwisy tvp.plProgram telewizyjny
zaloguj się
Dostępność

Tak mieszkają Boscy

W studio TVP przy ul. Woronicza zbudowano prawie cały dom Natalii i Ludwika Boskich. Zobacz, jak powstawała scenografia i jak w tym otoczeniu czują się odtwórcy głównych ról – Małgorzata Kożuchowska i Tomasz Karolak.
Kuchnia bezpośrednio łączy się z jadalnią (fot.TVP)
Kuchnia bezpośrednio łączy się z jadalnią (fot.TVP)
Zdjęcia w galerii:
Między kuchnią a salonem – tak toczy się codzienne życie Boskich (fot.TVP)
Dom Natalii i Ludwika – na razie na papierze (fot. TVP)
Widać już układ poszczególnych pomieszczeń (fot. TVP)
Pojawiają się pierwsze elementy określające charakter wnętrz (fot. TVP)
Kuchnia to królestwo Natalii (fot. TVP)
Ona najchętniej serwowałaby same zieleniny (fot. TVP)
Kuchnia bezpośrednio łączy się z jadalnią (fot.TVP)
Centralnym punktem jest duży stół, przy którym co wieczór do kolacji zasiada rodzina Boskich (fot. TVP)
Do kuchni i jadalni przylega salon, a dokładniej living room (fot. TVP)
Najważniejsza w tym pomieszczeniu jest olbrzymia kanapa (fot. TVP)
Na kanapie wygodnie rozsiada się cała rodzina (fot. TVP)
Pokój młodszych chłopców jest odzwierciedleniem dziecięcych marzeń (fot.TVP)
Scenografowie zaplanowali też bałagan (fot. TVP)
Najstarszy z synów państwa Boskich ma gust inny niż młodsi bracia (fot. TVP)
Na korkowej tablicy w przedpokoju znalazła się swoista kronika rodziny (fot. TVP)
Dekoracja części jadalnej ma intensywne kolory (fot. TVP)
Kolorową „plamą” jest miejsce do pracy w salonie (fot. TVP)
Łazienka to pole porannych starć rodziny Boskich (fot. TVP)
Sypialnia Boskich z ulubionym miejscem Ludwika – ogromym łóżkiem (fot. Wojtek Radwański)
Widać, że ten pokój jest damsko-męski (fot. Wojtek Radwański)
Natalia i Ludwik – para ze stażem, ale nadal zakochana (fot. TVP)