programy / kulinaria / Podróże kulinarne Roberta Makłowicza / Kasztelański smak

Kasztelański smak


Dolny Śląsk to ziemia pełna wspaniałych historycznych pamiątek i kulinarnych specjałów. Dziś w programie poznajemy przepisy na flaki z szafranem, pierś z kaczki w malinowym sosie oraz perliczka z jabłkami.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony