programy / kulinaria / Smaki czasu z Karolem Okrasą / odc. 36

odc. 36


Karol Okrasa wybrał się na Mazury w odwiedziny do Dariusza Dziedzickiego. Razem przygotowują dania z kuchni mazurskiej z suszonymi grzybami w głównej roli: zapiekankę z ziemniaków i grzybów oraz sandacza zapiekanego z grzybami z sałatką z kiszonej kapusty i dyni.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony