• Wyślij znajomemu
    zamknij [x]

    Wiadomość została wysłana.

     
    • *
    • *
    •  
    • Pola oznaczone * są wymagane.
  • Wersja do druku
  • -AA+A

Współpraca się opłaca

12:39, 21.05.2020
Współpraca się opłaca Każdy proces można poprawić a produkt ulepszyć. Współpraca naukowców, przetwórców i rolników to najprostsza droga do sukcesu. Liczą na to wytwórcy wędlin z rodzimych ras zwierząt, którzy wdrażają innowacyjną technologię opartą na bakteriach probiotycznych.

Każdy proces można poprawić a produkt ulepszyć. Współpraca naukowców, przetwórców i rolników to najprostsza droga do sukcesu. Liczą na to wytwórcy wędlin z rodzimych ras zwierząt, którzy wdrażają innowacyjną technologię opartą na bakteriach probiotycznych.

 
 

Podziel się:   Więcej
Ta półka to tylko niewielka część z dorobku Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno- Spożywczego. A ściślej mówiąc współpracy naukowców z przetwórcami i rolnikami.

Chcesz wiedzieć więcej, obejrzyj „Agrobiznes” z 21.05.2020r.

www.facebook.com/agrobiznesTVP
 
 
 
...
 

Twoim zdaniem

Czy rolnicy korzystają na globalnym wzroście cen towarów rolnych?